Bun venit !
Intraceuticals

Tratament Rejuvenate


Intraceuticals Romania

Intraceuticals colaboreaza cu peste 50 de clinici din tara
Vezi clinici

Tratament Rejuvenate


Tratamentul Rejuvenate cu Oxigen

Tratamentul Intraceuticals Rejuvenate este un tratament non-invaziv de exceptie ce trateaza liniile fine, ridurile si imbunatateste in mod dramatic rejuvenarea pielii.Cum Functioneaza Tratamentul Intraceuticals Rejuvenate

Tratamentul Intraceuticals Rejuvenate foloseste trei elemente pentru a obtine rezultate deosebite intr-un timp foarte scurt:

A.Oxigenul sub presiune scazuta ajuta la livrarea ingredientelor active ce opresc procesul de imbatranire, calmand si racind simultan pielea.
B.Serul unic Rejuvenate Daily Serum contine Acid Hialuronic de concentratie scazuta si o combinatie puternica de vitamine si antioxidanti. Acidul hialuronic ofera hidratare instanta pielii, rezultatul fiind o fermitate crescuta, scaderea proeminentei liniilor fine si a ridurilor, dar si o imbunatatire in conturul facial si in luminozitatea tenului.
C. Produsele de suport pentru tratamente ofera straturi esentiale pentru a etansa si pentru a completa substantele nutritive ale pielii, pentru un efect sinergie maxima si rezultate mai durabile.

Depunerea Hialuronica

Acidul Hialuronic este un ingredient natural gasit in piele. Versiunea usoara a Acidului Hialuronic din serul Rejuvenate este absorbita rapid de piele pentru o dispersare maxima a nutrientilor. Tratamentul se completeaza cu Rejuvenate Hydration Gel cu acid hialuronic, ce ofera un rezervor de nutrien?i pentru piele. Apoi, Tratamentul se completeaza cu Rejuvenate Moisture Binding Cream, care contine Acid Hialuronic special pentru a hidrata suprafata pielii. Ultimul proces de hidratare intensa este acum realizat, fiind numit depunere hialuronica.

PASUL 1: Aplicarea Tratamentului Profesional Rejuvenate

Acesta este primul pas in transformarea vizibilă a pielii. Oxigenul sub presiune are un efect de racire si calmare, creste absorbtia serului Rejuvenate si imbunatateste in mod natural nivelul de umiditate al pielii, in timp ce vitaminele si antioxidantii il protejeaza si il apara. O combinatie de Acid Hialuronic usor, Vitaminele A, C, E si Ceaiul Verde ofera rezultate instantanee, cu aspect redus de linii fine ?i riduri, un volum mai bun ?i o fermitate sporita. Pielea ta va aparea profund hidratata, echilibrata si plina de vitalitate. Rezultatele nu sunt apar doar pe moment, ci continuă sa se imbunatateasca in zilele urmatoare, impreuna cu utilizarea continua a produselor la domiciliu.

PASUL 2: Rejuvenate Hydration Gel

Intensificati si mentineti rezultatele cu ajutorul produselor suplimentare ce ajuta tratamentul si lucreaza in sinergie cu ingredientele active. Rejuvenate Hydration Gel cu acid hialuronic multi-greutate asigura urmatorul strat de hidratare pentru a sigila hidratarea in interiorul pielii si pentru a crea o bariera invizibila impotriva pierderii de apa. Aplicati de doua ori pe zi. Utilizati Rejuvenate Contour Eye Gel special pentru zona delicata a ochilor cu concentratie dubla de Acid Hialuronic.

PASUL 3: Rejuvenate Moisture Binding Cream

Pasul final al procesului de depunere hialuronica. Acest produs bogat in umiditate contine acid hialuronic cu concentratie inalta, care asigura o hidratare intensa si un amestec de uleiuri esentiale - jojoba, macadamia, grau, migdale dulci - pentru prelungi hidratarea. Vitaminele A, C, E si ceaiul verde protejeaza si ajuta la apararea impotriva stresului de mediu si a semnelor vizibile de imbatranire prematura. Acest proces de depunere hialuronica ofera o hidratare de neegalat si rezultate de lungă durata. Utilizarea continuă a produselor de asisten?ă pentru tratament este o etapă esentială in prelungirea beneficiilor. Aplicati de doua ori pe zi si pregatiti-va pentru a fi impresionati.

Tratament Rejuvenate
12 produse
Mod afisare:

Subscribe and be rewarded with exclusive member offers, discounts and more!
intraceuticals
ROMANIA
NoutatiANPC
Bucuresti
+402.132.23064
office@intraceuticals.ro
Copyright © Intraceuticals Pty Ltd.
All rights reserved.
Intraceuticals, realizat de @2018-2021 | software: eShop v3.0