Bun venit !
Intraceuticals

Booster Vitamin C3

Ajuta la netezirea, intarirea si protejarea pielii cu 3 sinergii de Vitamina C, cu beneficii pentru toate tipurile de piele. Special pentru piele cu semne de imbatranire prematura, culoare neuniforma si arsuri solare.
Mod prezentare: 15ml
Cod produs: B04

Va rugam sa ne comunicati cantitatile dorite si datele de contact pentru a va putea transmite o cotatie de pret


Nume/Prenume
Telefon
E-mail
Detalii

Utilizare

Dimineata: Booster-ul Vitamin C+3 protejeaza pielea si este recomandat a fi folosit dimineata. Booster-ul Vitamn C+3 este conceput sa fie utilizat ca atare sau pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu o pompa de Daily Serum, amestecati in palma si aplicati pe fata si decolteu. Dupa aplicarea Booster-ului, urmati mereu pasii de depunere hialuronica , folosind Rejuvenate sau Opulence Hydration Gel si Rejuvenate Moisture binding Cream sau Opulence brightening Cream.

Seara: Booster-ul Vitamn C+3 este recomandat a fi folosit dimineata. Un excelent parteneriat este folosirea Booster Collagen+ sau Booster A+ seara. Daca hiperpigmentatia este principala problema pentru care utilizati Booster Vitamin C+3, utilizati-l de doua ori pe zi, mixat cu Daily Serum.

Exemplu: Utilizati Booster Vitamin C+3 dimineata, si alternati cu Booster Vitamin A+ seara.

Ingrediente: Apa, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ascorbyl Glucoside, Ascorbyl Palmitate,Tetrasodium Glutamate Diacetate, Vegetable Oil/Olus Oil, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, 1,2-Hexanediol, Dicaprylyl Ether, Caprylyl Glycol.

Plata se face ramburs la livrarea coletului!

Subscribe and be rewarded with exclusive member offers, discounts and more!
intraceuticals
ROMANIA
NoutatiANPC
Bucuresti
+402.132.23064
office@intraceuticals.ro
Copyright © Intraceuticals Pty Ltd.
All rights reserved.
Intraceuticals, realizat de @2018-2021 | software: eShop v3.0