Bun venit !
Intraceuticals

Booster Vitamin C3

Ajuta la netezirea, intarirea si protejarea pielii cu 3 sinergii de Vitamina C, cu beneficii pentru toate tipurile de piele. Special pentru piele cu semne de imbatranire prematura, culoare neuniforma si arsuri solare.
Mod prezentare: 15ml
Cod produs: B04

300 lei

Utilizare

Dimineata: Booster-ul Vitamin C+3 protejeaza pielea si este recomandat a fi folosit dimineata. Booster-ul Vitamn C+3 este conceput sa fie utilizat ca atare sau pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu o pompa de Daily Serum, amestecati in palma si aplicati pe fata si decolteu. Dupa aplicarea Booster-ului, urmati mereu pasii de depunere hialuronica , folosind Rejuvenate sau Opulence Hydration Gel si Rejuvenate Moisture binding Cream sau Opulence brightening Cream.

Seara: Booster-ul Vitamn C+3 este recomandat a fi folosit dimineata. Un excelent parteneriat este folosirea Booster Collagen+ sau Booster A+ seara. Daca hiperpigmentatia este principala problema pentru care utilizati Booster Vitamin C+3, utilizati-l de doua ori pe zi, mixat cu Daily Serum.

Exemplu: Utilizati Booster Vitamin C+3 dimineata, si alternati cu Booster Vitamin A+ seara.

Ingrediente: Apa, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ascorbyl Glucoside, Ascorbyl Palmitate,Tetrasodium Glutamate Diacetate, Vegetable Oil/Olus Oil, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, 1,2-Hexanediol, Dicaprylyl Ether, Caprylyl Glycol.

Plata se face ramburs la livrarea coletului!

Posibil sa va intereseze urmatoarele produse "Produse"


Subscribe and be rewarded with exclusive member offers, discounts and more!
intraceuticals
ROMANIA
NoutatiANPC
Bucuresti
+402.132.23064
office@intraceuticals.ro
Copyright © Intraceuticals Pty Ltd.
All rights reserved.
Intraceuticals, realizat de @2018-2019 | software: eShop v3.0