Bun venit !
Intraceuticals

Booster Vitamin A

Vitamina A este un Booster cu aplicatie in curatarea pielii predispuse la imperfectiuni, arsuri solare si riduri adanci.
Mod prezentare: 15ml
Brand: Rejuvenate
Cod produs: B01

Va rugam sa ne comunicati cantitatile dorite si datele de contact pentru a va putea transmite o cotatie de pret


Nume/Prenume
Telefon
E-mail
Detalii

O noua formula de "eliberare instanta" a Vitaminei A creste potenta efectului de curatare, imbunatateste stabilitatea si reduce iritatia pielii. Curata si imbunatateste aspectul pielii predispuse la imperfectiuni, pori vizibili, arsuri solare, textura neuniforma si riduri adanci.

Recomandari:
Dimineata: Booster-ul Vitamina A este in recomandat a fi folosit seara. Pentru rezultate optime, folositi Booster Antioxidant sau Booster Vitamin C+3 dimineata.

Seara: Utilizati Booster Vitamin A. Un excelent parteneriat este folosirea Booster Collagen+ sau Booster Vitamin A seara. Nu utilizati daca sunteti insarcinata sau alaptati, in cazul in care sunteti sub tratament medicamentos pentru acnee sau urmati un tratament de peeling.

Apa, Polymethyl Methacrylate, Vegetable Oil/Olus Oil, Glycerin, Retinyl Palmitate, BHT, Sodium Hyaluronate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, 1,2-Hexanediol, Dicaprylyl Ether,Caprylyl Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyacrylate

Plata se face ramburs la livrarea coletului!

Posibil sa va intereseze urmatoarele produse "Tratamente Intraceuticals"


Subscribe and be rewarded with exclusive member offers, discounts and more!
intraceuticals
ROMANIA
NoutatiANPC
Bucuresti
+402.132.23064
office@intraceuticals.ro
Copyright © Intraceuticals Pty Ltd.
All rights reserved.
Intraceuticals, realizat de @2018-2021 | software: eShop v3.0