Bun venit !
Intraceuticals

Booster Collagen

Ofera un cocktail potentator de peptide de colagen pentru a stimula rejuvenarea pielii.Ajuta la refacera volumului si a laxitatii pielii care si-a perdut elasticitatea, tonusul si densitatea.
Mod prezentare: 15ml
Cod produs: B03

Va rugam sa ne comunicati cantitatile dorite si datele de contact pentru a va putea transmite o cotatie de pret


Nume/Prenume
Telefon
E-mail
Detalii

Utilizare

Dimineata:Booster-ul Collagen+ ofera un efect de lifting pielii, asa ca poate fi folosit atat dimineata cat si seara. Booster-ul este conceput sa fie folosit ca atare sau, pentru cele mai bune rezultate, impreuna cu o pompa de Daily Serum, amestecate in palma si aplicate apoi pe fata si decolteu. Dupa aplicarea Booster-ului, urmati mereu pasii de depunere hialuronica , folosind Rejuvenate sau Opulence Hydration Gel si Rejuvenate Moisture binding Cream sau Opulence brightening Cream.

Seara: Booster-ul Collagen+ poate fi folosit seara pentru a profita de proprietatile de regenerare ale pielii in timpul noptii. Exemplu: Alternati Booster Collagen+ cu Booster Vitamin C+3 dimineata, si alternati Booster Vitamin A+ cu Booster Collagen+ seara.

Ingrediente: Apa, Glycerin, Propanediol, Vegetable Oil/Olus Oil, Sodium Hyaluronate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, 1,2-Hexanediol, Dicaprylyl Ether, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Palmitoyl Oligopeptide, Polyacrylate Crosspolymer-6

Plata se face ramburs la livrarea coletului!

Subscribe and be rewarded with exclusive member offers, discounts and more!
intraceuticals
ROMANIA
NoutatiANPC
Bucuresti
+402.132.23064
office@intraceuticals.ro
Copyright © Intraceuticals Pty Ltd.
All rights reserved.
Intraceuticals, realizat de @2018-2021 | software: eShop v3.0