Bun venit !
Intraceuticals

Booster Antioxidant

Revitalizeaza si reface balanta naturale a pielii stresate si terne, cu ajutorul antioxidantilor puternici proveniti din Padurile Australiei.
Mod prezentare: 15ml
Cod produs: B02

Va rugam sa ne comunicati cantitatile dorite si datele de contact pentru a va putea transmite o cotatie de pret


Nume/Prenume
Telefon
E-mail
Detalii

Revitalizeaza si reface balanta naturale a pielii stresate si terne, cu ajutorul antioxidantilor puternici proveniti din Padurile Australiei. Curata si imbunatateste aspectul pielii predispuse la probleme, imperfectiuni, pori vizibili, arsuri solare, culoare neuniforma si riduri profunde.

Se adreseaza pungilor de sub ochi si cearcanelor, fiind perfect pentru pielea obosita. Revitalizeaza si reface balanta naturala a pielii stresate si terne, cu ajutorul antioxidantilor puternici proveniti din Padurea Autraliei.

Utilizare:

Dimineata: Booster-ul Antioxidant este un complex de vitamine care ar trebui folosit dimineata pentru a beneficia de o protectie completa. Booster-ul este conceput sa fie folosit ca atare sau, pentru cele mai bune rezultate, impreuna cu o pompa de Daily Serum, amestecate in palma si aplicate apoi pe fata si decolteu. Dupa aplicarea Booster-ului, urmati mereu pasii de depunere hialuronica , folosind Rejuvenate sau Opulence Hydration Gel si Rejuvenate Moisture binding Cream sau Opulence brightening Cream.

Seara: Booster-ul Antioxidant poate fi folosit de doua ori pe zi, insa este recomandat sa utilizati si celelalte boostere pentru a trata toate nevoile pielii dumneavoastra. Exemplu: Utilizati Booster Antioxidant dimineata si alternati cu Vitamin A+ Booster si Collagen+ Booster, seara.

Ingrediente: Apa, Glycerin, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Alcohol (denat.), Vegetable Oil/Olus Oil, Sodium Hyaluronate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, 1,2-Hexanediol, Dicaprylyl Ether, CaprylylGlycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyacryl

Plata se face ramburs la livrarea coletului!

Subscribe and be rewarded with exclusive member offers, discounts and more!
intraceuticals
ROMANIA
NoutatiANPC
Bucuresti
+402.132.23064
office@intraceuticals.ro
Copyright © Intraceuticals Pty Ltd.
All rights reserved.
Intraceuticals, realizat de @2018-2021 | software: eShop v3.0