Bun venit !
Intraceuticals

Regulament concurs

Retouch by Intraceuticals
„Descopera artistul din tine si picteaza-ti frumusetea naturala”

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului „Descopera artistul din tine si picteaza-ti frumusetea naturala” (denumit in continuare „Concursul”) este Beauty Med, cu sediul in Bucuresti, Sector 2, Str. Banu Dumitrache Nr. 51, in calitate de distribuitor al brand-ului Intraceuticals, in Romania.
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament (denumit in continuare „Regulament”), obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in acelasi mod in care a fost facuta si informarea initiala, despre concurs.

2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul „Descopera artistul din tine si picteaza-ti frumusetea naturala” se va desfasura in perioada 1 august - 31 decembrie 2019, concomitent pe pagina de Facebook Intraceuticals Romania - https://www.facebook.com/IntraceuticalsRo/ si pe contul de Instagram Intraceuticals Romania - https://www.instagram.com/intraceuticals.romania/.

3. DREPTURI SI CONDITII DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.
Nu pot participa angajati ai Organizatorului si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana nu respecta toti pasii mentionati in regulament si pe materialele de comunicare ale concursului si/sau care lezeaza imaginea organizatorului sau brand-ului Intraceuticals.
Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook si/sau de Instagram, valabile inclusiv la data extragerii si anuntarii fiecarui castigator.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor afla despre concurs de pe pagina de Facebook si de pe contul de Instagram aferente brand-ului Intraceuticals, din Romania. Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 1 august - 31 decembrie 2019, astfel:
1. Intra pe pagina de Facebook sau pe contul de Instagram Intraceuticals Romania
2. Dau like la pagina de Facebook - https://www.facebook.com/IntraceuticalsRo/sau follow la pagina de Instagram - https://www.instagram.com/intraceuticals.romania/– Intraceuticals Romania
3. Posteaza un selfie prin care isi evidentiaza frumusetea naturala, pe contul propriu de Facebook sau de Instagram
4. Adauga, la postare, hashtag-ul concursului #retouchyourbeauty
5. Concomitent, adauga la postare tag-ul paginii de Facebook/contului de Instagram - @Intraceuticals Romania, respectiv intraceuticals.romania.
In fiecare luna, in perioada 1 august – 31 decembrie, va fi ales cate un castigator. Castigatorul fiecarei luni va fi anuntat in prima saptamana a lunii urmatoare.

5. PREMIILE CONCURSULUI

Se va acorda ca premiu cate un Starter Kit Retouch by Intraceuticals, format din:
- 5 x serumuri Retouch
- 1 x paleta pentru mixarea acestor serumuri.

6. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Castigatorul fiecarei luni va fi desemnat prin intermediul unui program computerizat. Organizatorul concursului va face o monitorizare si o selectie a conturilor si postarilor eligibile de Facebook si de Instagram, pe care le va adauga in programul computerizat, prin care se va alege, la final, in mod aleatoriu, un singur castigator. Acesta va fi desemnat in ultima zi lucratoare a lunii aferente desfasurarii concursului si anuntat pe paginile de Facebook si Instagram ale Intraceuticals Romania maximum in cadrul primei saptamani a lunii urmatoare.Toti participantii la concursul „Descopera artistul din tine si picteaza-ti frumusetea naturala” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

7. NOTIFICAREA SI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorilor concursului fiecarei luni li se va aduce la cunostinta rezultatul maximum in prima saptamana din luna urmatoare, dupa incheierea jurizarii, astfel: li se vor afisa conturile de Facebook, respectiv de Instagram intr-o postare dedicata, pe fiecare dintre cele doua platforme de Social Media.

Castigatorul isi va putea prelua premiul fie de la sediul organizatorului, din Bucuresti, Str. Banu Dumitrache, nr. 51, Sector 2, fie dintr-o locatie cat mai apropiata de adresa castigatorului – la nivel national, anuntata ulterior de catre organizator.

8. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta la data de 31 decembrie 2019, ora 23.59. Acesta poate inceta inainte de termen doar in cazul producerii unui eveniment de forta majora care ar face imposibila derularea.

9. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe site-ul Intraceuticals Romania. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe https://intraceuticals.ro sau pe canalele de Social Media aferente brand-ului.

10. LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Beauty Med (in calitate de „Organizator”) si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.
Subscribe and be rewarded with exclusive member offers, discounts and more!
intraceuticals
ROMANIA
NoutatiANPC
Bucuresti
+402.132.23064
office@intraceuticals.ro
Copyright © Intraceuticals Pty Ltd.
All rights reserved.
Intraceuticals, realizat de @2018-2021 | software: eShop v3.0