Bun venit !
Intraceuticals

Program acreditare

Ce este Intraceuticals?


Intraceuticals este un brand de estetica faciala si corporala ce producele cele mai performante si sigure produse de rejuvenare si ingrijire ale pielii de pe piata. Tratamentele Intraceuticals, elementul de semnatura al brand-ului, se caracterizeaza prin folosirea un echipament special cu oxigen hiperbaric pentru a livra in piele o gama de serum-uri speciale cu acid hialuronic. Aceste tratamente specializate, alaturi de gama dedicata de produse pentru acasa, reprezinta varful de lance al industriei de produse estetice pentru rejuvenarea pielii, cu rezultate de exceptie in conditii de maxima siguranta pentru clienti. De asemenea, Intraceuticals este singurul tratament cu acid hialuronic si oxigen hiperbaric apreciat la scara larga de vedete si personalitati din lumea filmului si a muzicii la nivel interational.

Programul de Acreditare Intraceuticals


Intraceuticals Romania acorda o importanta deosebita atat calitatii produselor pe care le oferim cat si modului in care utilizatorii finali ai produselor beneficiaza de acestea. De aceea, distribuim in exclusivitate produsele originale, fabricate de Intraceuticals (AU) Pty Ltd. Folosirea exclusiva a produselor originale este estentiala atat pentru siguranta utilizatorilor finali cat si pentru reputatia brand-ului.

Din aceste considerente, am decis sa lansam programul de acreditare Intraceuticals, prin care vom monitoriza produsele, protocoalele de lucru si modul de livrare al tratamentelor. Locatiile care indeplinesc un set de critetii legate de aceste considerente, mai exact acele locatii care livreaza tratamente si produse Intraceuticals la cele mai inalte standarde, vor fi clasificare de catre noi ca Locatii Acreditate Intraceuticals, ele putand ulterior sa se identifice ca atare prin imaginea de acreditare:

De ce sa alegem produsele originale?


Deoarece produsele Intraceuticals au castigat renume la nivel mondial, dar mai ales datorita nivelului foarte ridicat de calitate si rezultatelor exceptionale ale produselor, fenomenul produselor contrafacute si al locatiilor ce folosesc alte produse si tratamente pe care le numesc in mod fraudulos “Intraceuticals” a capatat, din pacate, amploare atat la nivel international cat si la nivel national.

Tocmai de aceea, am decis lansarea Programului de acreditare Intraceuticals pentru a scoate in evidenta acele locatii care folosesc produsele originale Intraceuticals la cele mai inalte standarde ale practicii in estetica.

Care sunt locatiile acreditate Intraceuticals in Romania?


Puteti gasi lista completa de locatii acreditate in Romania aici: https://intraceuticals.ro/clinici/
Subscribe and be rewarded with exclusive member offers, discounts and more!
intraceuticals
ROMANIA
NoutatiANPC
Bucuresti
+402.132.23064
office@intraceuticals.ro
Copyright © Intraceuticals Pty Ltd.
All rights reserved.
Intraceuticals, realizat de @2018-2021 | software: eShop v3.0